live your lifeline
Header

Doel individuele Soulrememberance

Doel Purpose SRem 2501060089De boodschappen van een Soulrememberance zijn veel omvattend en geladen met symbolische betekenis. De boodschappen dragen een natuurlijke schoonheid en reinheid in zich. Ze zijn een spiegel van een wereld waarin wij met de bron verbonden zijn, waarin alles met alles verbonden is, onderdeel van elkaar is en het ‘goddelijke’ het ‘hele’ in zich draagt.

Individuele SoulRememberance

Zich herinneren aan de ‘ziele-bestemming’ zal je individueel helpen een ‘grotere versie’ van je eigen leven te leren zien. De ziele-bestemming werkt als ‘ruggensteun’ of ‘reservoir’ voor het leven hier op aarde.

De SoulRememberance zal je helpen de inherente kwaliteiten van je eigen ziel te ‘ont-dekken’ en ‘ont-sluieren’. Het kan helpen, als je een besluit moet nemen aangaande een nieuwe professionele weg of algemeen aangaande een nieuwe manier van leven. In de basis zal een je antwoord geven op de vraag ‘Wie ben ik’. Dat gebeurt veelal in een waaier van mogelijkheden, die het leven voor onze ontwikkeling aanbiedt.

SoulRememberance helpt je om aan te komen in de stilte van je grotere zelf van waar uit creatie mogelijk is.