live your lifeline
Header

Doel Soulrememberance Team

DoelTeam 250P1060129De boodschappen van een SoulRememberance zijn veel omvattend en geladen met symbolische betekenis. De boodschappen dragen een natuurlijke schoonheid en reinheid in zich. Ze zijn een spiegel van een wereld waarin wij met de bron verbonden zijn, waarin alles met alles verbonden is, onderdeel van elkaar is en het ‘goddelijke’ het ‘hele’ in zich draagt.

SoulRememberance voor teams en organisaties

Een SoulRememberance voor een team, een groep of een organisatie zal inzicht geven over de oorspronkelijke bestemming, daaraan waarvoor ze opgericht zijn en op die manier identiteitsondersteunend werken. De SoulRememberance voor een organisatie zal helpen antwoorden te vinden bij belangrijke beslissingen omtrent duurzaamheid en innovatie.
De antwoorden uit de SoulRememberance faciliteren dat wat gedaan moet worden om de eigen ‘levenslijn’ (‘lifeline’), de ‘missie’ van een groep, team of organisatie te leven. Door SoulRemberance wordt de ruimte van het hart alsook de intuïtie geactiveerd.
De herinnering aan de ‘ziele-bestemming’ die zo ontstaat, zal het licht laten schijnen op potenties, kwaliteiten en vaardigheden, die we vergeten zijn door onze reis hier op aarde.

SoulRememberance helpt een team, groep of organisatie haar missie te leren kennen en vorm te geven.