live your lifeline
Header

Doel Werkwijze Vragen individueel

Doel SoulRememberance individueel

De boodschappen van een Soulrememberance zijn veel omvattend en geladen met symbolische betekenis. De boodschappen dragen een natuurlijke schoonheid en reinheid in zich. Ze zijn een spiegel van een wereld waarin wij met de bron verbonden zijn, waarin alles met alles verbonden is, onderdeel van elkaar is en het ‘goddelijke’ het ‘hele’ in zich draagt.

Zich herinneren aan de ‘ziele-bestemming’ zal je helpen een ‘grotere versie’ van je eigen leven te leren zien. De ziele-bestemming werkt als ‘ruggensteun’ of ‘reservoir’ voor het leven hier op aarde.
De SoulRememberance zal je helpen de inherente kwaliteiten van je eigen ziel te ‘ont-dekken’ en ‘ont-sluieren’. Het kan helpen, als je een besluit moet nemen aangaande een nieuwe professionele weg of algemeen aangaande een nieuwe manier van leven. In de basis zal een je antwoord geven op de vraag ‘Wie ben ik’. Dat gebeurt veelal in een waaier van mogelijkheden, die het leven voor onze ontwikkeling aanbiedt.
SoulRememberance helpt je om aan te komen in de stilte van je grotere zelf van waar uit creatie mogelijk is.

Werkwijze bij een individuele SoulRememberance

Sessie 1 – de reis
Ik ga voor jou op reis naar de sjamanische werelden zoals beschreven en vraag daar om beelden en boodschappen voor jou te krijgen. Daarna zal ik de beelden en boodschappen toelichten en met en bij je zijn in het kennis maken ermee.
Met de beelden en boodschappen ga ik dan aan de hand van de tekening aan de slag om jouw SoulRememberance-film te maken. Dat duurt ongeveer 7 dagen in totaal.
Sessie 2 – de film en de nabespreking
In  sessie twee – persoonlijk of per Skype – laat ik je de film zien en ben ik benieuwd wat het met je doet. De beelden werken meestal krachtiger dan het verhaal en de tekening. Ik zal je de gevonden informatie toelichten en vanuit mijn intuïtie helpen, om de eerste laag van de beelden en de woorden te kunnen ‘begrijpen’. Het blijkt tot nu toe, dat mensen bij het vaker ernaar kijken altijd weer nieuwe informatie krijgen.
Sessie 3 – de nazorg
Een gesprek ongeveer een half jaar na de SoulRememberance. Een Soulreminder-Talk, om te zien wat het met je heeft gedaan. Je zult merken, dat de SoulRememberance , nadat die voor jou beelden en woorden heeft gekregen, ’jou’ komt opzoeken en betoveren.

Vragen voor een SoulRememberance

De antwoorden in beelden en boodschappen zullen inzicht geven in die kwaliteiten van de ziel, die onafscheidelijk verbonden zijn met de eigen levensmissie. Een SoulRememberance kan helpen bij volgende vragen of verlangens:
• Ik wil de betekenis van mijn eigen leven begrijpen – waarvoor ben ik hier op aarde gekomen?
• Ik heb een burn-out of een ziekte en zoek naar een alternatieve manier om ernaar te kijken.
• Ik heb begeleiding nodig voor mijn spirituele zoektocht.
• Ik heb behoefte aan een bigger picture om naar een nieuwe manier van zijn en doen en hebben te komen.
• Ik ben op zoek naar de betekenis van zich herhalende boodschappen of beelden of gebeurtenissen in mijn leven.
• Ik wil het verband van mijn eigen leven met het grotere geheel, dat het leven mogelijk maakt, begrijpen.
• Ik wil de gebieden leren kennen waarin in mijn creativiteit kan ontvouwen.
• Ik ben geinteresseerd in de boodschappen komend uit de sjamanistische werelden.
• Ik wil graag weten welke krachten mij ter beschikking staan om mijn missie te leven.