live your lifeline
Header

Doel werkwijze vragen Team

Doel SoulRememberance Team

De boodschappen van een SoulRememberance zijn veel omvattend en geladen met symbolische betekenis. De boodschappen dragen een natuurlijke schoonheid en reinheid in zich. Ze zijn een spiegel van een wereld waarin wij met de bron verbonden zijn, waarin alles met alles verbonden is, onderdeel van elkaar is en het ‘goddelijke’ het ‘hele’ in zich draagt.
SoulRememberance voor teams en organisaties
Een SoulRememberance voor een team, een groep of een organisatie zal inzicht geven over de oorspronkelijke bestemming, daaraan waarvoor ze opgericht zijn en op die manier identiteitsondersteunend werken. De SoulRememberance voor een organisatie zal helpen antwoorden te vinden bij belangrijke beslissingen omtrent duurzaamheid en innovatie.
De antwoorden uit de SoulRememberance faciliteren dat wat gedaan moet worden om de eigen ‘levenslijn’ (‘lifeline’), de ‘missie’ van een groep, team of organisatie te leven. Door SoulRemberance wordt de ruimte van het hart alsook de intuïtie geactiveerd.
De herinnering aan de ‘ziele-bestemming’ die zo ontstaat, zal het licht laten schijnen op potenties, kwaliteiten en vaardigheden, die we vergeten zijn door onze reis hier op aarde.
SoulRememberance helpt een team, groep of organisatie haar missie te leren kennen en vorm te geven.

Werkwijze SoulRememberance Team

Sessie 1 – de reis
Ik ga voor een groep, team op reis naar de sjamanische werelden zoals beschreven en vraag daar om beelden en boodschappen voor de groep of het team te krijgen. Daarna zal ik de beelden en boodschappen toelichten en samen met de groep of het team nader kennis maken met de beelden en boodschappen.
Met de beelden en boodschappen ga ik dan aan de hand van de tekening aan de slag om de SoulRememberance-film voor de groep of het team te maken. Dat duurt ongeveer 7 dagen in totaal.
Sessie 2 – de film en nabespreking
In sessie twee – persoonlijk of per Skype – laat ik de film zien en ben ik benieuwd naar hoe het overkomt op de groep of het team. De beelden werken meestal krachtiger dan het verhaal en de tekening. Ik zal de gevonden informatie toelichten en vanuit mijn intuïtie helpen, om de eerste laag van de beelden en de woorden te kunnen ‘begrijpen’. Het blijkt tot nu toe, dat mensen bij het vaker ernaar kijken altijd weer nieuwe informatie krijgen.
Sessie 3 – de nazorg
Een gesprek ongeveer een half jaar na de SoulRememberance. Een Soulreminder-Talk, om te zien wat het met het team of de groep of organisatie heeft gedaan. Vaak is het zo, dat de SoulRememberance , nadat die beelden en woorden heeft gekregen, zich vanzelf ‘manifesteert’.

Vragen voor een SoulRememberance voor groepen, teams, organisaties

De antwoorden in beelden en boodschappen zullen inzicht geven in die kwaliteiten van de ziel, die onafscheidelijk verbonden is met de kwaliteiten van de mensen in de groep en het team, die’ de organisatie’ zijn. Een SoulRememberance kan helpen bij het zoeken naar antwoorden op volgende vragen:
• Waarvoor zijn we als groep, team of organisatie op aarde – wat is onze missie?
• Welke krachtbronnen staan ons als team en organisatie ter beschikking?
• Welke oplossingen in de natuur kunnen we in ons team en organisatie gebruiken voor onze producten en diensten?
• In welk groter geheel opereren we als team en organisatie, welke samenwerkingen zijn goed onze missie?
• Hoe kunnen we samenwerken, zodat 1 en 1 drie wordt?
• Welke begeleiding past bij ons?
• Wat is de betekenis van ons pad tot nu toe? welke boodschappen herhalen zich en kunnen we niet begrijpen?
• Welke toekomst is aanwezig en hoe kunnen we deze toekomst visualiseren?
• Welke beelden en boodschappen zijn er voor het manifesteren voor onze creativiteit?