live your lifeline
Header

Feedback

Feedback Sigrid

De ervaring bij Heide was een bijzondere ervaring. We deden een Soulremembrance sessie op afstand via skype. Heide legde rustig uit wat we gingen doen. Ik ging liggen en de muziek begon.

Ik kon duidelijk voelen dat ze aanwezig was en voelde dat er van alles gebeurde. Een reeks aan sensaties, beelden in en inzichten kwamen langs. Later vertelde Heide wat zij had gezien en gevoeld en dat raakte mij en toevalligheden kwamen bij elkaar. De film die ze er later van heeft gemaakt is erg mooi geworden.

Ik moest het echt even laten bezinken en wat ik merk is dat ik meer inzicht heb gekregen over wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ik ben mij er nu meer bewust van geworden en herken eerder situaties wanneer deze kwaliteiten tot uiting komen. En dat ik daar heel blij van wordt. Het is ook spannend om dit te gaan leven maar het geeft mij moed om mijn eigen kwaliteiten te omarmen en er voor te gaan staan. Dus de film en de boodschappen helpen mij om weer meer in contact te staan met waar ik voor sta en gekomen ben op aarde. Ik voel ook dat er steeds meer signalen komen die meer informatie geven over de zielskwaliteiten die bij mij passen. Mooi om deze ontdekkingsreis verder te gaan maken en het allemaal rustig te laten integreren en te gaan leven! Heel erg bedankt Heide!
Sigrid

Feedback Petra

Net heb ik 3 keer achter elkaar ademloos naar de door jouw ontvangen én gecreëerde Soulremembenance gekeken en geluisterd. Ik vind het heeeel indrukwekkend en hartverwarmend mooi !

Wat een kleuren en beelden en zo mooi gemaakt. Wat bijzonder hoe de camera a.h.w. het beeld verkent en hoe de beelden in elkaar overlopen, de inspirerende zinnen eronder en de perfect gekozen muziek van ArvoPart erbij. Het is echt een heel inspirerend Kunstwerk.
Het bevat vele boodschappen waar ik heel blij mee ben. ik ga er nog heel vaak naar kijken maar nu al staan de beelden op mijn netvlies gegrifd en voel ik veel affiniteit met ze. Ik ga met ze leven en ze gaan me voeden en herinneren.
Zowel Durga met haar leeuw als die moeder leeuw waren ook al op andere
momenten tot me gekomen. Ik vertelde je erover.
Ik probeerde al wat op te zoeken van de links die je stuurde maar kon er niet steeds uitkomen. Daar ga ik later mee verder. Nu ga ik slapen en de beelden hun werk laten doen.
Wat een geweldig cadeau heb je me gegeven. Heel erg bedankt ervoor!!!
Petra Speelman

Feedback Boy

Mysterieus hoe een krachtdier dat enkele tientallen jaren geleden in een meditatie verscheen opnieuw tevoorschijn komt in de Soulrememberance bij Heide.

Dat is bijzonder maar het is nog een forse stap om een relatie te leggen naar de betekenis die mijn ziel hiermee voor mijn huidige leven heeft.

Symbolen kunnen krachtige elementen zijn die een aanwijzing kunnen geven, echter in hun symboliek en onzichtbaarheid hebben ze  vaak tijd nodig om door het ego begrepen te worden.