live your lifeline
Header

Human Design

Wat staat achter Human Design?

In Human Design verbinden zich eeuwenoude mystieke kennis vanuit Westerse en Oosterse Wijsheidstradities – Astrologie, Kabbalah, I’Ching, Hindu-Chakra – en nieuwe benaderingen zoals DNA – Human Genetic code – kwantumfysica – Neutrino-streams (Neutrino’s en mass – Nobelprijs).


Copyright: www.jovianarchive.com

Waar komt het vandaan?

Human Design is een zeer complex systeem dat door Ra Uru Hu (+2011) in 1987 gedurende de de supernova explosion ‘ontvangen’ werd. Hij ontving het systeem via een ‘stem’, die duidelijk maakte, dat het systeem op kinderen is afgestemd, die rond 2027 een grote change zullen gaan mee maken, waarvoor ze door inzicht te vergaren in hun Human Design voorbereid zullen gaan zijn. Ra Ur Hu (Robert Krakauer) was vóór 1987 als zakenman bezig in de reclame-, -uitgever en mediawereld.

Wat is Human Design?

Het systeem is door de synthese van deze gegevens heel diep en heel praktisch.
Human Design is de wetenschap van de differentiatie.

Human Design is een zelfanalyse-tool voor een individueel experiment met het doel naar Zelf-empowerment te komen. Human Design biedt praktische oplossingen voor de vraag ‘wie ben ik werkelijk’ buiten mijn conditioneringen door opvoeding, maatschappij enz.

Het experiment laat alle vrijheid voor jezelf. Je bent het onderzoeksobject en de onderzoeker. Je kunt vanaf de eerste kennismaking met het experiment beginnen.

Human Design levert een blueprint van je persoonlijke eigenschappen en je energetische potenties waar je mee geboren werd. Door je ‘blueprint’ krijg je inzichten in je unieke manier om het leven te ontmoeten – je strategie en je autoriteit – en leer je hoe met de wereld – de mensen om je heen te communiceren.

Wat doet Human Design?

Hier een kort gedachtenexperiment: Stel je voor, dat je lichaam het vehicle voor je bewustzijn (je leven) is. De kennis over je Human Design zorgt ervoor, dat je de goede brandstof, dus als je een benzinemotor bent ook benzine en niet diesel in je vehicle doet.
“To learn how to operate the vehicle properly, immediately brings benefits. This is not complex it is very straightforward and very logical.” Ra Uru Hu

In andere woorden: om bij jouw unieke leven uit te komen zijn in eerste instantie antwoorden op de twee volgende vragen nodig:

– wat is de correcte manier voor mij om het leven te ontmoeten (strategie)
– wat is de correcte manier voor mij om beslissingen te nemen (innerlijke autoriteit)

Wat levert het op?

Een belangrijk uitgangspunt van Human Design is op het eerste oog niet zo makkelijk te begrijpen:
YOUR MIND IS NOT IN CHARGE voor het nemen van beslissingen! Maar dat denkt die wel!
Human Design gebruikt de mind om ‘beyond the mind’ te komen.

Door dit vertrekpunt met strategie en autoriteit te verbinden ontstaat er een energetische flow, die je bij je unieke voeldoening brengt. Dat verschilt per Human Design Type.

Er komt meer vertrouwen, meer lichtheid en het bij je Human Design Type passende succes!
Je ervaart meer tevredenheid en vervulling van je diepste wensen, waar je er heel vaak niet bij kunt omdat ze onbewust zijn.

Na het begrijpen van de basis kun je verder gaan met het experiment en je verdiepen in:
– de rol die je speelt in je leven
– je levensmissie
-de beste manier voor jou om te eten (het hoe en niet het wat)
-de beste manier om te wonen
-en nog veel meer.

Let op:
Deze diepere lagen zijn niet toegankelijk zonder de basis van het Human Design System te hebben geïntegreerd.

Hoe kom je bij je Human Design?

Je Human Design Chart – je Bodygraph – je unieke genetic map – wordt via een programma op basis van je geboortegegevens berekend. De Human Design chart laat je Type, je profiel (je rol in het leven), je levensmissie en je manier om informatie te verwerken zien. Daarnaast kun je er je kwaliteiten je energetische werking op anderen in terug vinden.
Dat kun je bij verschillende sites doen. Ik raad je aan het bij
www.jovianarchive.com te doen. Dat is de door Ra Uru Hu opgerichte organisatie.

Bij het opstellen van je chart worden twee geboortemomenten gebruikt: het daadwerkelijke moment waarop je ter wereld kwam en ongeveer 88 dagen ervoor , het moment waarop de neocortex (zintuigelijke waarneming, abstract denken, taal enz.) in de hersenen zich ontwikkelt .
Dat is terug te vinden in deze afbeelding van een algemeen chart:


Copyright: www. jovianarchive.com

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan voor jou een gids zijn om de deuren naar jou Human Design te openen.

Ik heb inmiddels 6 jaar met mijn eigen Human Design geëxperimenteerd. Ik leer nog dagelijks bij! Het duurt ongeveer 7 jaar om van conditioneringen af te komen en stap voor stap je eigen unieke leven terug te vinden.

Als je wilt weten wat je van Human Design kunt verwachten kun je me contacteren. Ik zal dan je Design bestuderen en je de nodige input leveren.

Ik zal je dan ook voor een verdieping van de kennis over jouw unieke blueprint met een HD-consultant in contact brengen, die bij je past.