live your lifeline
Header

Over mezelf SoulRememberance

Over mezelf

De uitspraak ‘je kunt niet twee keer in dezelfde rivier stappen’ helpt me om mijn identiteit niet al te afhankelijk te maken van wat ik geleerd, gedaan en bereikt heb. Wanneer je mijn inspiratiebronnen bekijkt krijg je een indruk van wie ik zou kunnen zijn.

heid4 228x300Zelf houd ik het bij de overtuiging dat ik een ‘spiritueel wezen ben. Tegelijkertijd zoek ik naar wie ik ‘eigenlijk’ ben, ‘waar mijn reis naartoe gaat en ‘welke weg’ me uiteindelijk naar huis brengt.

Mijn inspiratiebronnen:

Ik beschouw het leven als een playground voor de groei van mijn ziel. Daarbij kies ik ervaringen, die mijn hart openen en zodoende mijn ego de gepaste plek geven om mijn ‘ZELF’ laat groeien.

Mensen die ‘hun talk walken’ zoals de Dalai Lama, Tich Nhat Hanh, David-Steindl-Rast, Eckhart Tolle, Pema Choedron, Marion Woodman, Heini Staudinger, Joanna Macy, Sylvie Guillem, Fabienne Verdier, Marina Abramovic, Ariana Huffington, Ruediger Dahlke en velen meer zijn mijn inspiratiebronnen.

Mensen met talent en passie hebben me altijd geïnspireerd. Creatieve mensen en kunstenaars laten zien dat de wereld heel kleurrijk en zingevend is. Mensen die voor een menswaardige manier van leven pleiten zijn mijn voornaamste bronnen van inspiratie.

Art of Filming

Mijn voorbeeld en inspiratiebron voor het filmen is o.a. Nic Askew. Zijn ‘soulbiographies’ zijn heel mooi en diepgaand en voor de kijker zullen ze voorgoed de kijk op de wereld veranderen. Samen met Han maak ik zelf films. Voor meer informatie kun je kijken op www.lifelining.eu.

Stilte

Ik heb samen met een aantal vrouwen in Nederland de ‘Dag van de Stilte’ geïntroduceerd en ik werk op dit moment mee om het Stilte Ned.Werk in Nederland vorm te geven.

Oostenrijk

Ik houd van mijn geboorteland Oostenrijk. Vooral de Steiermark en Wenen hebben mijn hart gestolen. Ik ga er regelmatig naartoe om van de cultuur van Wenen en de landschappen van de Steiermark te genieten. Samen met twee vrouwen organiseer ik de ‘Oesterreicher Treffen’ voor Oostenrijkers, die in Limburg wonen. Kijk daarvoor op www.oesterreich.limburg-weebly.com

Last but nog least is mijn relatie met mijn man Han een bron van inspiratie en vreugde.

linkedin logo Op LinkedIn staat een opsomming van mijn functies tot 2004. In 2006 heb ik mijn bedrijf lifelining opgestart.