live your lifeline
Header

soulreading

Wil je de grootsheid en kleurenrijkdom van de kwaliteiten van je ziel leren kennen dan kan ik een een Soul-Reading voor je doen. Ik doe dit vanuit mijn missie:

Mensen met de lichtheid van het bestaan kennis laten maken om een sprankelend, vreugdevol leven te kunnen creëren.

Wat is je Soul?

Een beschrijving van de ziel in steekwoorden: multidimensionale en heilige ruimte. Onuitputbare bron van vreugde. Sprankelend en stil. Groots en dienstbaar. Stralend licht. Hartverwarmende omarming. Helende energie en levenskracht.

Je kunt de ziel beschouwen als krachtruimte, die je omhult. Er zijn vele lagen en vele dimensies waarin je ziel woont. We zijn multidimensionale wezens. De ziel bemiddelt tussen de fijnstoffelijke wereld, soms ook de spirit-geest of het ‘rijk zonder naam’ genoemd, en ons materiële zijn in ons lichaam. De ziel is de professionele vertaler van de de spirit naar het lichaam en van het lichaam naar de spirit-geest.

Voor wie?

Voor mensen, die lichtheid willen toevoegen aan het leven.
Voor mensen, die hun kijk op hun potenties willen richten.
Voor mensen, die voluit in het leven willen staan.
Voor mensen, die de zielskracht in het lichaam willen integreren.

Werkwijze

Je hebt een vraag, die op dit moment speelt. Of je wilt een bad nemen in je eigen soul-kwaliteiten. We maken een afspraak, dat kan persoonlijk of via Skype.

Bij een Soul Reading lees ik vanuit mijn intuïtie je energie. Ik stem me af op de beelden die je soul op het moment van de reading ter beschikking stelt. Deze informatie maakt zich kenbaar via beelden, kleuren, klanken en taal.

Mijn eigen Soul Reading hebben de poorten geopend naar een ‘licht’ leven. Een leven vol vreugde en inspiratie en dankbaarheid. Een leven vol speelsheid, beelden, metaforen, dagelijkse kleine wondertjes en synchroniciteiten.

Na een Soul Reading blijven de challenges bestaan, maar het leven met de challenges wordt lichter en draaglijker. En dat is belangrijk omdat je dan begint de lichtheid van het bestaan te voelen.

Duur

Een Soulreading duurt tussen 30 – 60 minuten.