live your lifeline
Header

soulrememberance

Een SoulRememberance is een sjamanistische reis. De beelden van een sjamanistische reis komen uit de sjamanistische ‘werelden’. Deze werelden bestaan parallel aan de wereld waarin wij leven. Volgens de sjamanistische cultuur heeft alles in de natuur een ‘ziel’ en alles kan spreken in een taal die wij kunnen begrijpen.

De SoulRememberance-reis kan zowel voor individuele doeleinden als ook voor groepen, teams en organisaties worden uitgevoerd.

Een individuele SoulRememberance
Alleen de ziel heeft de kracht om het lichaam levend te maken’. ~ Auteur onbekend

Een individuele SoulRememberance is een reis naar de diepste kern van je eigen wezen. De ‘soul-images’ (ziele-beelden) en ‘soul-messages’ (ziele-boodschappen) onthullen het hoogste, diepste en meest brede potentieel van je individuele leven hier op aarde en in andere dimensies. De beelden en boodschappen geven inzicht in niet zichtbare maar toch aanwezige talenten en kwaliteiten en krachtbronnen.
Meer informatie over individuele SoulRememberance: Doel/vragen/werkwijze

 

Een SoulRememberance voor een team of organisatie
Organisaties, die door de natuur geïnspireerd zijn zullen zich beter kunnen aanpassen, zullen waarden-gedreven en duurzaam zijn. ~ Giles Hutchins.

Voor groepen, teams en organisaties kan het gezien worden als de ‘visualisatie’ van de reeds aanwezige ‘toekomst’ zoals ontwikkeld in de U-Theory door Dr.Otto Scharmer. In de managementwereld wordt het begrip ‘Biomimicry’ gebruikt. Biomimicry is dé manier om van de natuur te leren. Hoe lost de natuur problemen op? De planten- en de dierenwereld stonden al vaak aan de wieg voor innovatieve productontwikkeling.
Meer informatie over SoulRememberance voor teams en organisaties: Doel/vragen/werkwijze

 

For the english version: What is a SoulRememberance?

More information about SoulRememberance for individual persons: Purpose /questions/way of working
More information about SoulRememberance team and organisations: Purpose/questions/way of working