live your lifeline
Header

Werkwijze individuele Soulrememberance

Werkwijze bij een individuele SoulRememberance

P1050795

Sessie 1 – de reis

Ik ga voor jou op reis naar de sjamanische werelden zoals beschreven en vraag daar om beelden en boodschappen voor jou te krijgen. Daarna zal ik de beelden en boodschappen toelichten en met en bij je zijn in het kennis maken ermee.
Met de beelden en boodschappen ga ik dan aan de hand van de tekening aan de slag om jouw SoulRememberance-film te maken. Dat duurt ongeveer 7 dagen in totaal.

Sessie 2 – de film en de nabespreking

In  sessie twee – persoonlijk of per Skype – laat ik je de film zien en ben ik benieuwd wat het met je doet. De beelden werken meestal krachtiger dan het verhaal en de tekening. Ik zal je de gevonden informatie toelichten en vanuit mijn intuïtie helpen, om de eerste laag van de beelden en de woorden te kunnen ‘begrijpen’. Het blijkt tot nu toe, dat mensen bij het vaker ernaar kijken altijd weer nieuwe informatie krijgen.

Sessie 3 – de nazorg

Een gesprek ongeveer een half jaar na de SoulRememberance. Een Soulreminder-Talk, om te zien wat het met je heeft gedaan. Je zult merken, dat de SoulRememberance , nadat die voor jou beelden en woorden heeft gekregen, ’jou’ komt opzoeken en betoveren.