live your lifeline
Header

Werkwijze Team SoulRememberance

Werkwijze SoulRememberance Team

WerkwijzeTeam250P1050777

Sessie 1 – de reis

Ik ga voor een groep, team op reis naar de sjamanische werelden zoals beschreven en vraag daar om beelden en boodschappen voor de groep of het team te krijgen. Daarna zal ik de beelden en boodschappen toelichten en samen met de groep of het team nader kennis maken met de beelden en boodschappen.
Met de beelden en boodschappen ga ik dan aan de hand van de tekening aan de slag om de SoulRememberance-film voor de groep of het team te maken. Dat duurt ongeveer 7 dagen in totaal.

Sessie 2 – de film en nabespreking

In sessie twee – persoonlijk of per Skype – laat ik de film zien en ben ik benieuwd naar hoe het overkomt op de groep of het team. De beelden werken meestal krachtiger dan het verhaal en de tekening. Ik zal de gevonden informatie toelichten en vanuit mijn intuïtie helpen, om de eerste laag van de beelden en de woorden te kunnen ‘begrijpen’. Het blijkt tot nu toe, dat mensen bij het vaker ernaar kijken altijd weer nieuwe informatie krijgen.

Sessie 3 – de nazorg

Een gesprek ongeveer een half jaar na de SoulRememberance. Een Soulreminder-Talk, om te zien wat het met het team of de groep of organisatie heeft gedaan. Vaak is het zo, dat de SoulRememberance , nadat die beelden en woorden heeft gekregen, zich vanzelf ‘manifesteert’.